Monday, December 28, 2015

Ekipi i Manderina Promotions, ndër 10 personalitetet e Tiranës për vitin 2015


"Mund të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe". Kjo thënie brilante e Nënë Terezës ka shoqeruar  projektin Visit Tirana, të cilin Manderina Promotions e ka nisur me shumë dashuri. Ky projekt dhe ekipi i Manderines u nderuan nga Bashkia e Tiranës me Çmimin "Personaliteti i Vitit 2015" që shkoi për administratoren e kompanisë, Alma Gerxhani.
Alma Gerxhani duke terhequr cmimin per Manderina Promotions
Projekti Visit Tirana është një nga projektet dhe punët e shumta që ka nisur Manderina Promotions, një biznes i ri prej më shumë se një viti në treg, por që ka arritur të spikasë falë energjive, punës së palodhur, cilësore dhe vullnetare për të promovuar turizmin në Tiranë e Shqipëri
Në eventin e organizuar dje në qendrën Teen në Tiranë, kryebashkiaku i Tiranës Erjon Veliaj ndau 10 çmime për njerëz jo shumë të njohur për mediat, por që sipas tij janë 'heronjtë e vërtetë të qytetit'.

Alma Gerxhani dhe Eva Kushova me kryebashkiakun z. Erion Veliaj
"Po themelojmë një mënyrë të re të menduari se kush janë realisht heronjtë që na frymëzojnë çdo ditë... Po rritet një brez tjetër që tek cdo problematikë sheh një mundësi për të shërbyer, një mundësi për të bërë diçka krijuese, dhe për të mobilizuar të tjerë, dhe unë besoj se nga kjo kategori vijnë heronjtë tanë që vlerësohen sot", - tha kryebashkiaku Erion Veliaj.
Teksa prezantoi Alma Gerxhanin, si personaliteti i vitit 2015 me motivacionin 'për promovimin e turizmit në qytetit të Tiranës përmes portalit VisitTirana, z. Veliaj u shpreh se vlerëson lart punën e palodhur të stafit te Visit Tiranes, per promovimin e Tiranes, edhe ne kohen kur stafi i Bashkise se re sapo kishte filluar pune dhe nuk dinte nga t'ia niste, edhe gjate muajve te veres kur pakkush bënte lajme për Tiranën. Një punë krejt vullnetare, pa asnjë mbështetje financiare, theksoi ai.
Znj Gerxhani duke falenderuar Bashkinë e Tiranës për këtë çmim simbolik  u shpreh se në 2016  bashke me kolegen e saj Znj. Eva Kushova do ta vazhdojnë  projektin dhe do kthejnë në një institucion për të promovuar çdo gjë të bukur dhe me vlerë për Tiranën.
10 personalitetet e Tiranes per 2015

10 personalitetet e vitit 2015  te vleresuar nga Bashkia Tirane  me motivacionet perkatese janë: 
 1. Ened Mato me 'Eco Bicycle' dhe iniciativat e tij per Ditet pa Makina.
 2. Julia Sinanaj me 'Koperativa 87' per organizimin e eventeve biofood ne fshatrat e Tiranes
 3. Enid Mero me 'Mountain Bike per promovimin e zonave rurale e malore te Tiranes.
 4. Alma Gerxhani me motivacionin "Për promovimin e turizmit në qytetin e Tiranës, nëpërmjet faqes projektit VisitTirana
 5. Sadik Malaj (pas vdekjes) per aktivitete multifunksionale per turizmin ne Tirane.
 6. Helidon Haliti per organizimin e Bienales se pare te Akuarelit Tirane.
 7. Klodeta Buzi per themelimin e Akademise Hollywood, ku pergatiten talentet e reja muzikore.
 8. Ilir Haxholli e Arber Hajdari per nismen #FundjavaNdryshe per ndihmen e njerezve ne nevoje.
 9. Desli Shahini per projektin 'Jemi Njesoj' me personat qe kane probhleme ne te folur e degji
 10. Shkelzen Dunisha për pastrimin e Liqenit Artificial të Tiranës.
***
Manderina Promotions team, among Tirana 10 Personalities of the year 2015

"We can do small things with great love"--this brilliant quote of Mother Theresa has accompanied VisitTirana project of Manderina Promotions from its start.  The team of Manderina Promotions and this project was awarded "Personality of the Year 2015!"
This is one of projects that Manderina Promotions, a new business,  is running among other works , The quality, consistency and hard work  of the team of Manderina Promotions made this project visible  in Tirana and beyond. In an event organized by Tirana Municipality, the Mayor Mr. Erion Veliaj announced  10 Personalities of year 2015, hard working people, which he referred as "city's heroes"  
"We are establishing a new way of thinking on who are the real heroes of our city, those who inspire us with their work. A young generation is growing in Tirana, people that in every problem can see an opportunity to help and do something which is creative; people who are able to mobilize others in doing the same, and I believe that the people that I am presenting to you today belong to this category- said Tirana Mayor, Mr. Veliaj in his opening speech.

While presenting Mrs. Alma Gerxhani, as one of the personalities 2015 for promoting tourism in Tirana through Visit Tirana project, he expressed his appreciation for the restless work the team did, through all time, even on summer vacation. The work was totally volunteering,with no financial support from Municipality so far. 
Mrs Gerxhani thanked the Municipality for the award and declared that together with her colleague Mrs. Eva Kushova will continue to grow the project during 2016 in order to promote every good value of Tirana. 
Here is the list of 10 personalities of the year 2015 with the respective motivations: 
 1. Ened Mato with  'Eco Bicycle' social movement and Car Free day initiatives .
 2. Julia Sinanaj with 'Koperativa 87' for organizing  biofood  events in Tirana's villages 
 3. Enid Mero with 'Mountain Bike for promotions rural areas of Tirana.
 4. Alma Gerxhani for promoting tourism in Tirana, through project VisitTirana
 5. Sadik Malaj (after death) for organizing multi functional tourism activities in Tirana 
 6. Helidon Haliti for organizing the first watercolor biennial 2015 in Tirana
 7. Klodeta Buzi for founding the Hollywood Music Academy in Tirana 
 8. Ilir Haxholli & Arber Hajdari  for their initiative #FundjavaNdryshe  (A different weekend) helping people in need.
 9. Desli Shahini for the project 'We are equal' for helping disabled people.
 10. Shkelzen Dunisha for the project of Cleaning Tirana Artificial Lake.
Follow Visit Tirana on Twitter:  https://twitter.com/VisitTirana12 comments:

 1. it is really a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.
  Website:-best phone india

  ReplyDelete
 2. Indian visa singapore
  it is really a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.
  Website:- indian embassy singapore

  ReplyDelete
 3. This is extremely helpful info!! Very good work. Everything is very interesting to learn and easy to understand. Thank you for giving information.
  Visit website: digital marketing expert

  ReplyDelete

 4. I always like to read a quality content having accurate information regarding the subject and the same thing I found in this post. Nice work
  Fashionjewellery
  Artificial jewellery online
  western jewellery

  ReplyDelete
 5. Thanks for share it was great post I always like to read quality content with accurate information about the subject and the same thing
  visit here - top real estate lawyers

  ReplyDelete
 6. I really happy found this website eventually. Really informative and inoperative, Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such blog.
  Visit website: Google Ads First Position

  ReplyDelete
 7. Words are god is the website with a global cause of igniting conscious living in mankind Being with us can be meeting yourself in person Awareness of our existence and improving it is a process which we must seek in life. We are the people with different Conscience but the same Consciousness and when we become identified with it, we find the connecting chords of the cosmos and get to know that we are not separate from anything in existence. Wisdom is power (subjectively), and power is best shared among us.

  Visit : spiritual quotes
  wisdom quotes
  love quotes

  ReplyDelete
 8. I really like your post, I always like to read a quality content having accurate information regarding the subject. Thanks for sharing. It is such a very amazing post...
  Online matka play | Matka play | Play matka

  ReplyDelete
 9. I really happy found this website eventually. Really informative and inoperative, Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such blog.
  Visit website: Google Ads First Position

  ReplyDelete
 10. I really like your post, I always like to read a quality content having accurate information regarding the subject. Thanks for sharing. It is such a very amazing post...
  ranthambore hotels | ranthambore resorts | hotel in ranthambore

  ReplyDelete
 11. This is a to a great extent signal post. Thanks quest of posting this
  locket for men|couple outfits online|best body shapers

  ReplyDelete